INSTAGRAM

Title Image

Politica de confidentialitate

Terraria si Namaste Consult SRL fac toate eforturile rezonabile pentru a se asigura ca actioneaza in conformitate cu prevederile Regulamentului 678/2016 al Parlamentului European si al Consiliului Uniunii Europene cu privire la protectia in prelucrarea datelor cu caracter personal.

In acest sens, ne angajam sa nu transmitem sau sa vindem catre terti datele personale ale utilizatorilor acestui site si sa le utilizam exclusiv pentru a intra in legatura cu ai in vederea furnizarii de informatii suplimentare despre produsele si serviciile oferite prin intermediul acestui site si a-i informa despre eventuale oferte speciale.

Vom retine datele personale si le vom folosi exclusiv pentru a le furniza informatii despre contul lor pe www.terraria.ro, comenzile plasate, produsele care ii intereseaza, precum si pentru a emite si transmite facturile fiscale corespunzatoare pentru comenzile plasate.

Este posibil sa trimitem clientilor nostri din cand in cand, informatii  despre ofertele noastre speciale.

Nu promovam si NU agream SPAM-ul.  Orice utilizator care ne-a lasat o adresa de e-mail poate alege ca aceasta sa fie stearsa din baza noastra de date printr-un simplu mesaj cu titlul DEZABONARE trimis catre contact@terraria.ro ,

Pentru mai multe informatii, asistenta, notificari, va rugam sa ne trimiteti un mesaj la contact@terraria.ro .

You don't have permission to register