INSTAGRAM

Title Image

Povestea Terraria

Bucurie intr-un borcan, intr-o scoica, intr-o scoarta de copac. Un microunivers care te va minuna si incanta de fiecare data, care va raspunde la drag, cu drag.

In aceasta era a vitezei, cand totul se întampla pe repede-inainte, casele noastre sunt inundate de produse de masa si de unica sau scurta folosinta. Unii dintre noi simt insa nevoia sa se inconjoare cu lucruri cu semnificatie, create sa reziste in timp, lucruri care celebreaza individualitatea si originalitatea.

Fiecare creatie Terraria se naste dupa ore lungi de documentare si se inspira din peisaje naturale – unele descoperite in imagini, altele descrise in carti sau, pur și simplu, venite din lumi imaginare.  Alegem individual si cu mare atentie fiecare planta si material, cautand suporti si accesorii unicat, vintage sau serie scurta, cat de des posibil create manual. Ne documentam despre fiecare material integrat in aranjament, astfel incat sa-si aduca aportul la crearea unei piese unice, originale, in acord cu dorinta clientului si care poate transmite mesaje subtile privitorului. Intotdeauna altfel, dar mereu la fel de personal.

Suntem pasionati de natura, de plante si cautam constant mijloacele prin care sa le aducem in casele noastre, in forme care nu necesita ingrijiri intensive, dar ne incanta privirea si sufletul.  Ne dorim ca piesele Terraria sa fie mai mult decat un element de decor, sa fie acel ceva care va aduce aminte de bucuria de a trai si de a pretui fiecare clipa.

La Terraria, faurim pe indelete, cu intentie, dragoste si respect, atat pentru materialele implicate, cat si pentru cei ce se vor bucura de ele. Fie ei visatori, calatori, colectionari, suntem mereu aproape de oamenii cu suflet de artisti, amatori de plante, iubitori ai clipei si ai vietii.

Va invitam sa pasim impreuna intr-o calatorie de descoperire si reconectare cu stravechea noastra legatura cu natura.

Terraria. Bucurie vie!

You don't have permission to register